Träningsresa MikesGym 1-8juni

Följ med Tullinge Crossfit till Marbella och träna på b.la Mikes Gym!
Följ med på en mäktig vecka som ger både fysisk och mental boost!

Vi vill arrangera en inspirerande träningsresa med både massor av träning och förutsättningar för sol och värme. Som resmål har vi valt Mike ´s Gym nära Marbella på den spanska kusten. Här finns unika möjligheter för oss att bedriva högkvalitativ träning samtidigt som vi bor bra och äter gott.

Som deltagare skall du tillsammans med nya och gamla vänner få uppleva massor av härlig träning under en rolig, intensiv och samtidigt avkopplande vecka som kommer få dig känna dig stärkt både fysiskt och mentalt.

Grymma träningspass och möjlighet till andra träningsaktiviteter såsom en av Europas bästa hinderbanor! Sol, hav, varma kvällar vid Medelhavet och bara riktigt skönt häng med dina nya och gamla vänner. Det är vad vi nu ger dig möjlighet att hänga med på. Vi packar ner träningskläder, solskyddsfaktor och badkläder och sedan hoppar vi på flyget ner till Marbella för en veckas kvalitetstid på Mike ´s Gym. Vi ger dig chansen att utveckla din träning och din teknik under ledning av högklassiga coacher. Ska du med?

Kort sagt – vi har laddat på rejält för att maximera din träningsvecka. Anmäl dig och se till att komma riktigt laddad du också.

Mikes gym3

Mike’s Gym är en unik träningsanläggning som ligger inbäddat i grönska uppe i bergen ovanför LaCala på den spanska solkusten, med en härlig utsikt över området. Här finns ett stort inomhusgym med avancerad teknik och utrustning i massor plus två boxningsringar samt en komplett Box för dig som gillar funktionell träning. Och som om inte det är nog finns en utomhuspool att svalkas dig i och en fantastisk hinderbana som är en utmaning i hästväg! Mike själv är från England, han har tränat i hela sitt liv och lever definitivt som han lär. Här erbjuds verkligen det ultimata träningslägret både för nybörjare och elit med all tänkbar hjälp att nå träningsmålen i en familjär och otroligt motiverande atmosfär. Bokar du det här alternativet ingår boende i de mysiga 4-bäddsstugorna på området, alla måltider samt minibussar som ni hämtar och lämnar på flygplatsen i Malaga och sen har fri tillgång till under vistelsen. Kanske för att ta med gänget ner till beachen för ett svalkande dopp eller ett pass på stranden? Oavsett så kommer den här

veckan att bli ett minne för livet!

Mikes11Mikes4
Om Resan:

Datum 1-8 juni, 2016

Resmål La Cala Mijas, Spanien

Event Mike ´s Gym & Training

Inkluderat i priset

  • Flyg Stockholm – Malaga t/r (alternativa avreseorter mot tillägg)
  •  7 nätter i del i flerbäddsrum, för upp till fyra personer, med dusch & toalett
  • 3 måltider per dag (frukost, lunch, middag)
  • Dagliga gruppträningspass & fria aktiviteter
  • Tillgång till gym, bassäng, outdoor assault course
  • Lokala skatter
  • Fri tillgång till minibuss för gruppen under vistelsen, hämtas och lämnas på flygplatsen (drivmedel & extra försäkring tillkommer) Ej inkluderat i priset
  • Övriga aktiviteter, utflykter, hyra av tex cykel, kayak, SUP etc
  • Övriga måltider som inte specificeras ovan, snacks och drycker

Pris per person fr: 11 995 SEK

Du bokar resan direkt med Invictus Travel på info@invictustravel.com med Tullinge CF som referens. Bokning måste göras senast 31 januari.

På vilka sätt kan jag betala min resa?

Via bankgiro, kontoöverföring eller via onlinebetalning med VISA och Mastercard.

Hur mycket skall jag betala och när?

När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatumet. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Invictus Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

/ Rambo och Simon T-CF